Uniek wetenschappelijk onderzoek zorgt voor doorbraak in Corona bestrijding.
Waar vele luchtzuiveringsfabrikanten zich voor hun bewijslast beroepen op pre-corona onderzoeken betreffende virussen in het algemeen zijn wij als FAT Holland een stap verder gegaan.
Middels uniek onderzoek zijn wij nu in het bezit van het wetenschappelijke bewijs dat onze apparatuur daadwerkelijk effectief is in de bestrijding van het Covid-19 virus!
Bekijk onderzoek

Bioxigen weet zich altijd gekenmerkt door een voortdurende ontwikkeling ten behoeve van de kwaliteit en vele test op verschillende gebieden hebben de doeltreffendheid van de producten reeds bewezen. Tegenwoordig is Bioxigen een van de weinige technologieën die beschikt over certificering en validatie van de resultaten verkregen door onafhankelijke laboratoria. Alle producten zijn ‘Made in Italy’; volledig ontworpen en vervaardigd in Italië.   

 

TÜV Profi Cert - ISO 9001: 2008
TÜV-kwaliteitscertificering van het bedrijfssysteem en evaluatie van de effectiviteit van het Bioxigen-systeem voor civiel en industrieel gebruik.

 

TÜV-PRODUCT
Kwaliteitscertificering van product, ook voor toepassingen op medisch gebied.

Sommige productseries zijn geselecteerd voor een periodieke monitoring van de productiekwaliteit en van de werkwijzen die op grote schaal in processen worden gebruikt.

 

 

  

Effectiviteitstest van de Universiteit van Udine
Vermindering van de microbiële belasting in de lucht.
Het is beschikbaar in pdf-formaat naar het rapport van de afdeling Voedingswetenschappen van de Universiteit van Udine ( Pro. Comi ) in samenwerking met de ASL 4 Medio Friuli. Dit is gerelateerd aan de experimenten die zijn uitgevoerd om de microbiële belasting te verminderen van de lucht opgesloten in zoutkamers, pre-curing en curing kamers voor de productie van San Daniele ham.

Bekijk rapport

 

 

Effectiviteitstest uitgevoerd door de afdeling Milieugeneeskunde - Universiteit van Padua
Het wetenschappelijke bewijs van de effectiviteit van Bioxigen.
Het rapport over de microbicide activiteit van het Bioxigen-systeem, gemeten door het Instituut voor Hygiëne en Volksgezondheid van de Universiteit van Padova (Prof. Moretti) dankzij experimenten uitgevoerd op verschillende stammen en door het meten van de uitstoot van ozon. De resultaten toonden een significante vermindering van het microbiële gehalte en een zeer lage ozonemissie.

Bekijk rapport